USR București descrie „scene de Kafka” în Piața Victoriei, unde Fanfara Jandarmeriei a susținut un concert

Data publicării:
fanfara jandarmeriei
Foto: Facebook/USR

USR Bucureşti susţine că la concertul Fanfarei Jandarmeriei, susţinut vineri în Piaţa Victoriei cu ocazia Zilei Limbii Române, Piaţa a fost goală, iar evenimentul a fost plătit din banii tuturor. Formaţiunea mai spune că Fanfara Jandarmeriei este instituţia reprezentată de şefii care “au comandat gazarea protestatarilor” tot în acel loc, scrie news.ro.

fanfara jandarmeriei
Foto: Facebook/USR

„Ce vedeţi aici (în Piaţa Victoriei - n.r.) este concertul susţinut de Fanfara Jandarmeriei cu ocazia Zilei Limbii Române. Fotografiile sunt făcute când concertul era în plină desfăşurare. Vă daţi seama că am plătit cu toţii un eveniment pe care Kafka nici măcar nu ar fi putut să şi-l imagineze. Într-o vineri, la ora 13:00 în bătaia soarelui, într-o piaţă goală, fără niciun spectator. Cu Fanfara Jandarmeriei, adică fix acea instituţie ai cărei şefi au comandat gazarea protestatarilor. Tot în Piaţa Victoriei”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a USR Bucureşti.

La mitingul diasporei, din data de 10 august, sute de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după intervenţia în forţă a Jandarmeriei.

Ulterior, victimele au depus peste 700 de plângeri la Parchetul Militar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri