Val de mesaje după moartea tânărului lovit de un bolid de lux pe trecerea de pietoni: "Noi rămânem cu şmecherii care nu păţesc nimic"

Data publicării:
tanar cluj

Mesaje emoţionante după moartea tânărului din Cluj, ucis pe trecerea de pietoni în urmă cu două zile. "Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasa lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și smecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic", scrie unul dintre prietenii bărbatului.

Emoţionantul mesaj a devenit viral.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

” Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunoștea multe limbi străine, avea vreo două facultăți și vreo două masterate, era cu bun simț, corect și avea principii solide. Și nici n-a vrut să plece din țară, deși a avut posibilitatea. 

Ne-a lăsat pe noi, prietenii lui, în bezna, a lăsat o soție traumatizată și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii.

Și în timp ce noi ne scriem durerea, aș vrea să știți că șoferul vinovat (Daniel Dumitraș, un cunoscut om de afaceri din Cluj) care a sfidat orice regulă de bun simț în trafic, a obținut deja o dovadă că poate circula din nou.

Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasă lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și smecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic. 

Atât voiam să vă zic”, a transmis prietena tânărului.

 Accidentul mortal a avut loc pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca şi a fost provocat de un cunoscut om de afaceri din oraş. Milionarul a ieşit cu bolidul său de lux dintr-o parcare.

Martorii susţin că avea viteză, a virat la stânga peste linia dublă continuă şi nu a dat prioritate la trecerea de pietoni. Un bărbat de 33 de ani, care traversa regulamentar, a ajuns sub roţile maşinii.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri și SMURD, dar din nefericire, viața tânărului nu a mai putut fi salvată.

În declaraţia dată după accident, omul de afaceri a spus că nu l-a văzut pe pieton din cauza stâlpului de la geam, că nu avea viteză şi că un alt șofer i-a făcut semn că treacă linia continuă. 

Pe numele său a fost deschis un dosar penal, iar poliţiştii i-au reţinut permisul şi urmează să îl anuleze. Totuşi, pentru că aşa prevede legea, i-au eliberat o dovadă cu care poate circula în continuare, timp de 15 zile. 

Tânărul lovit mortal pe trecerea de pietoni de pe strada Câmpul Pâinii avea 33 ani, era născut în Sighet, Maramureş, iar de câţiva ani era stabilit în Floreşti. El lucra la o multiunațională din oraș. 

Era căsătorit de 2 ani, iar de câteva luni era tatăl unui băieţel. 

Cel care conducea Jaguarul este un cunoscut milionar clujean - Daniel Dumitraș, patronul firmei Coratim. Acesta a spus că nu a văzut pietonul din cauza stâlpului de la geam și că un alt șofer i-a făcut semn că treacă linia continuă, deși putea opta să întoarcă la sensul giratoriu de lângă parcarea de unde a ieșit.

Accidentul de pe strada Câmpul Pâinii din Cluj-Napoca apare într-o înregistrare video care a fost făcută publică ieri.   

Surse: stiridecluj.ro, Facebook, Digi24

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri