Sari la conținut

Valerie Cioloș: Aș vrea să rămânem în România

Valerie Cioloș-Villemin, soția premierului Dacian Cioloș, a afirmat, sâmbătă seara, la Alba Iulia, că vrea să se implice mai mult în proiectul Brâncuși și, de asemenea, că și-ar dori să rămână în România și în viitor.

valerie ciolos - alba 24.ro

Întrebată ce anume o să facă și dacă o să rămână în România după ce premierul Cioloș își va termina mandatul, Valerie Cioloș a răspuns că ar dori acest lucru.

„Eu aș vrea, aș vrea, dar o să vedem cum o să ne prindă viața. (...). Vreau să cânt, o să cânt în continuare”, a afirmat Valerie Cioloș-Villemin, citată de Agerpres.

Cunoscută ca Yohanna Grace sub numele de artist, Valerie Cioloș-Villemin a susținut un recital, în semn de apreciere pentru Academia Doamnelor din Alba Iulia, un proiect considerat „special” de aceasta.

„Aș vrea să mă implic mai mult și la proiectul cu Brâncuși. O să vedem ce o să fie cu el. Răbdare”, a declarat presei Valerie Cioloș, întrebată în ce proiecte se va mai implica.

Valerie Cioloș-Villemin a susținut în urmă cu câteva luni, tot la Alba Iulia, un concert de muzică sacră în sprijinul campaniei naționale de subscripție publică pentru achiziționarea sculpturii „Cumințenia Pământului”.

Ea a spus că trebuie promovate valorile acestei țări, iar oamenii, de aici și cei plecați peste hotare, să știe că au cu ce se mândri.

„Am aflat cu stupoare că patru milioane de oameni sunt în afară și asta e, totuși, un mare semn de întrebare”, a declarat Valerie Cioloș-Villemin.

 

Centrul de Resurse — Academia Doamnelor Alba Iulia a fost înființat în baza unui proiect finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane și funcționează ca structură a Primăriei Municipiului Alba Iulia.