Video Veteran de război în vârstă de 101 ani, ignorat de autorități la festivitățile de Ziua Națională

Data publicării:
veteran valcea
captură foto: Digi 24

De Ziua Națională a României, un veteran trecut de 100 de ani a fost ignorat pur și simplu de autorități. Oficialii s-au salutat și și-au strâns mâinile între ei și au trecut nepăsători pe lângă bărbatul sprijinit în baston și cu steagul României în cealaltă mână. Filmarea, postată pe Facebook, a fost realizată de Radio Vâlcea 1.

Este vorba despre veteranul de război, Emil Vețeleanu, de 101 ani, care, potrivit revistei Râmnicu Vâlcea Week a participat la bătălia de la Oarba de Mureș, cea mai sângeroasă din câte au existat pe teritoriul României în Al Doilea Război Mondial și la marile confruntări din Munții Tatra - Cehoslovacia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imagini, se poate vedea cum doar câțiva dintre cei prezenți care trec prin dreptul său, îi strâng mâna veteranului, sau îl salută. Majoritatea îl ignoră, ca și cum nu ar exista. 

Printre politicienii care l-au ignorat se numără senatori, consilieri locali, consilieri județeni, cei mai mulți de la PNL, scrie Gazeta de Vâlcea. Jurnaliștii de acolo l-au identificat pe senatorul PNL Romulus Bulacu.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri