Viceprimarul General al Capitalei vrea ca Piața Revoluției să devină exclusiv pietonală

Data publicării:
Viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, acordă un interviu mai multor jurnaliști.
Stelian Bujduveanu, viceprimarul Capitalei. Foto: George Călin/Inquam Photos

Viceprimarul General al Capitalei, Stelian Bujduveanu, propune ca Piața Revoluției să devină exclusiv pietonală. „Este vorba despre zona din jurul Ateneului Român, care cuprinde: Piața George Enescu, Piața Revoluției și parcarea din fața Ministerului Afacerilor Interne. Acesta este proiectul pe care îl propunem și îl lansăm în dezbatere publică”, a scrie el luni, într-o postare pe Facebook. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bujduveanu ia inițiativa pentru că, spune el, până acum nimeni nu a făcut un plan ca București să devină mai „prietenos cu oamenii”.  „Vrem un București prietenos cu oamenii, dar nimeni nu a pus un plan pe hârtie sau în practică. Vrem un oraș „ca afara”, dar avem zone pietonale doar în weekend și trotuare transformate în locuri de parcare”, scrie acesta.

În ce privește propunerea ca Piața Revoluției să devină exclusiv pietonală, Bujduveanu spune că mai multe detalii vor apărea în spațiul public în perioada următoare. „Cea mai reprezentativă zona din Capitală, Piața Revoluției, devine exclusiv pietonală. Este vorba despre zona din jurul Ateneului Român, care cuprinde: Piața George Enescu, Piața Revoluției și parcarea din fața Ministerului Afacerilor Interne. Acesta este proiectul pe care îl propunem și îl lansăm în dezbatere publică. Mai multe detalii despre proiect în curând”, adaugă viceprimarul General al Capitalei.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri