Victor Ponta, despre intrarea în politică a lui Moise Guran: O să vadă repede diferența dintre a spune cum trebuie făcut și a face

Data publicării:
moise-guran-usr-inquam-photos-octav-ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Fostul premier Victor Ponta a scris vineri un mesaj pe Facebook în care confirmă că i-a propus în 2012 lui Moise Guran să facă parte din echipa sa guvernamentală, însă a fost refuzat. Deși susține că nu e nimic de condamnat în decizia lui Guran de a părăsi „tribuna” și a intra „în teren”, Ponta critică totuși „partizanatul politic, ascuns de haina jurnalistului independent”.

„Nu văd nimic de condamnat în faptul că Moise a decis să părăsească tribuna din care comenta și să intre pe teren / singurul lucru negativ este partizanatul politic (pe bani mulți) ascuns ipocrit de haina “jurnalistului independent”, a scris Ponta.

Victor Ponta îi urează „succes” lui Guran însă îl avertizează că este o diferență între „a sta în tribuna” și politica „din teren”.

„Eu știu foarte bine diferența între a sta în tribună și a fi pe teren, între a spune cum trebuie făcut și a face direct - o să o vadă și Moise foarte repede ( mai ales la USR - un partid unde toti au problema aceasta de adaptare )”, îi transmite Ponta.

Președintele Pro România salută intrarea în politică a lui Moise Guran și îi transmite acestuia că pot fi „aliați” pe domeniul economic.

„Desi vom fi in echipe politice adverse ii urez succes / iar pe domeniul economic putem sa fim din nou aliati!”, a mai scris Ponta.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri