Victor Ponta, la Digi24: Dragnea e campion mondial la tras de timp. Poate n-a vrut azi la proces

Data actualizării: Data publicării:
ponta digi24

Nu există date oficiale privind starea de sănătate actuală a lui Liviu Dragnea. Ştim doar că este internat într-un spital din Bucureşti, probabil nu un spital de stat. În partid se ştie că are probleme cu spatele, probabil o hernie de disc. Victor Ponta a declarat la Jurnalul de Seară că singura persoană care ştie ce boală are liderul PSD şi unde se află e Codrin Ştefănescu. "Poate n-a vrut azi la proces, dar procesul va continua", a spus Ponta.

"Românii spun că au două priorităţi, infrastructură şi sănătate, în acest weekend am vorbit despre infrastructură prin iniţiativa foarte smart a domnului de la Suceava şi despre sănătate, a domnului Dragnea.

Sunt dintre mulţii români şi cetăţeni ai planetei care are probleme cu vertebrele, discurile de la coloană. Singura persoană care ştie ce boală are şi unde se află e Codrin Ştefănescu.

Am înţeles azi că are branule şi m-am gândit că pe mine nu m-a tratat nimeni pentru coloană cu perfuzii, cu branule. Nu cred că ai nevoie de perfuzii. E o chestie un pic caricaturală.

Poate nu a vrut ieri să meargă la Brăila, poate n-a vrut azi la proces, dar procesul va continua. Sau poate că nu vrea să meargă la conferinţe din Sibiu, Braşov, Cluj, unde poate nu e foarte popular şi s-ar putea să aibă probleme.

Starea de sănătate a lui Dragnea e problema lui, îi urăm sănătate. Acum, toată ţara e blocată în discuţia despre dosarul lui Dragnea.

De doi ani si două luni vorbim de dosarul lui Dragnea.

Dragnea e un campion mondial la tras de timp, e un caz mai cunoscut decât Dragnea e Berlusconi, cred că Dragnea a intrat în top direct pe locul doi”, a spus la Digi24 Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri