Victor Ponta: Noul PSD e vechiul PSD. Dacă mi se părea că se schimba, ciocăneam la ușă. Vă rog să mă primiți!

Data actualizării: Data publicării:
Victor Ponta este invitat la Jurnalul de Seara pe Digi24
Foto: captură video

Victor Ponta a spus la Digi24 că nu s-ar întoarce la PSD în condițiile actuale. S-ar fi întors însă, dacă partidul s-ar fi schimbat. „Dacă mi se părea că se schimba PSD-ul, ciocăneam la ușă. Vă rog să mă primiți!”, a spus președintele Pro România. Ponta spune despre social-democrați că mai au multe de schimbat, inclusiv să renunțe la „promovarea proștilor în funcții publice.

„Noul PSD e vechiul PSD. A, că nu mai e Dragnea? Nu! Dacă mi se părea că se schimba PSD-ul, ciocăneam la ușă... Vă rog să mă primiți, mi se pare extraordinar... Nu m-aș întoarce”, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta: Mă iertați că sunt atât de direct, dar e cazul să vorbim pe înțelesul tuturor

„Sincer, eu cred că dincolo de problemele cu Justiția, cred că ar trebui să nu mai existe abuzuri și nu ar mai trebui ca Parlamentul să-i mai scape pe cei cu fapte penale. Da, ăsta e un lucru de bun simț. Problema e de guvernare. PSD a avut niște guverne bune și după aceea a avut niște guverne foarte proaste. Dacă auzeam „domne, ne-am hotărât să nu mai promovăm proști în funcții publice”... Mă iertați că sunt atât de direct, dar e cazul să vorbim pe înțelesul tuturor. „Dacă nu mai promovăm proști în funcții publice”... A, că si PNL-ul face la fel, nu e niciodată o scuză. Din punctul meu de vedere ce face PSD-ul e problema lor. Cred că mai au multe de schimbat”, a adăugat liderul Pro România.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri