Sari la conținut
News Alert

VIDEO. Aglomerație ieșită din comun la metrou. „Nu se mișcă nimic. Sunt trenuri care așteaptă în tunel”

Se circulă cu dificultate, marți dimineață, la metrou, după mai multe probleme în câteva stații. Metrorex a comunicat oficial că aglomerația ieșită din comun s-a produs în urma unei defecțiuni la stația Tineretului. 

Actualizare 10:30. Metrorex a dat publicității un nou comunicat, în care afirmă că a luat trei măsuri de fluidizare a traficului, pentru evitarea supraaglomerării de la orele de vârf. 

„Pentru ca circulația să se desfășoare în condiții depline de siguranță și confort:

  • pe Magistralele 1, 2 si 3 au fost introduse în circulație trenuri suplimentare;

  • s-a luat în considerare evitarea sosirii simultane a trenurilor în stațiile unde se înregistreaza  trafic mare de călători;

  • a fost suplimentat personalul de conducere a trenurilor pentru micșorarea timpilor de întoarcere a metrourilor la capetele de magistrale.”


Actualizare 9:40. Metrorex a oferit un punct de vedere în legătură cu circulația de coșmar: „Metrorex informează publicul că astăzi, 06.03.2018, la ora 08:10, în stația Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la ușile de acces, acesta fiind retras din circulație pentru remedierea defecțiunilor. Călătorii au fost debarcați în stația Tineretului și preluați de celelalte trenuri. Aceștia au fost permanent informați despre situația creată prin sistemul de sonorizare din trenuri dar și din stații.”


Telespectatorii ne scriu că oamenii nu pot să coboare oamenii dintr-o garnitură pentru că ușile sunt blocate, iar ceilalți călători sunt blocați pe peron. În aceste condiții, alte trenuri sunt blocate în tunel.

Metrou Victoriei. Blocat de 15 minute. Nu se mișcă nimic. Nu pot să coboare cei din tren, iar pe peron continuă să vină oameni din magistrala centrală. Sunt trenuri care așteaptă în tunel”, spune Nelu Enea.

Foto sus: stația Unirii

Cititorii digi24.ro ne semnalează că este mai aglomerat decât de obicei și la stațiile de metrou Unirii și Tineretului, iar oamenii așteaptă chiar și jumătate de oră doar ca să urce în metrou.

Foto sus: stația Tineretului

Foto sus: stația Victoriei

 


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi pe e-mail, la redactie@digi24.ro, sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Pe aceeași temă