VIDEO. Aglomerație la o slujbă ținută de Arhiepiscopul Tomisului la Suceava. Nimeni nu purta mască

Data actualizării: Data publicării:
Slujba de la mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului” din Gheorghițeni, Dorna-Arini, oficiată de Arhiepiscopul Teodosie.
Slujba de la mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului” din Gheorghițeni, Dorna-Arini, oficiată de Arhiepiscopul Teodosie. Sursa: captura Facebook/ Arhiepiscopia Tomisului

Sute de persoane au Sute de persoane au participat aseară, la slujba oficiată într-o mănăstire din județul Suceava, fără a respecta măsurile de protecție – portul măștii și distanțarea fizică. participat aseară, la slujba oficiată într-o mănăstire din județul Suceava, fără a respecta măsurile de protecție – portul măștii și distanțarea fizică.

În imagini se vede cum oamenii se înghesuie să ajungă în față, lângă altar, ca să poată să sărute icoanele și unii dintre ei, chiar și mâna preotului. Mână pe care apoi, preotul o pune pe capul altor credincioși pentru a le da binecuvântarea.

Niciunul dintre participanții la slujba de aseară nu a purtat mască de protecție, deși sjujba a avut loc în interiorul bisericii, iar masca era obligatorie, potrivit normelor valabile pe perioada stării de alertă. Liturghia a avut loc la o mănăstire din Suceava, dar a fost oficiată de Părintele Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului nu au vrut să comenteze subiectul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri