VIDEO. Alexandru Rafila a avut o criză de râs după o declarație a lui Nelu Tătaru

Data actualizării: Data publicării:
alexandru-rafila-criza-de-ras
Foto: captură YouTube/Mediafax Ro

Profesorul Alexandru Rafila a izbucnit într-o criză de râs după ce a fost rugat să comenteze o declarație făcută de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, cu privire la situația epidemiei de coronavirus din România.

Reprezentatul României la Organizația Mondială a Sănătății a fost marți invitatul emisiunii „Marius Tucă Show” și a fost rugat să comenteze afirmațiile lui Nelu Tătaru.

„Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca și intensitate a creșterii numărului de cazuri de la o zi la alta - nu suntem în scădere - suntem în momentul în care, dacă respectăm în următoarele săptămâni niște lucruri, ar trebui să ajungem la un platou. (...)”, a fost prima declarație la care Alexandru Rafila a început să râdă. 

„Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri”, a fost a doua declarație a lui Nelu Tătaru, la care Alexandru Rafila a râs. 

„Cred că rezultă mai degrabă speranța unei stabilizări a situației. Cred că un val cu două faze, cred că la asta s-a referit domnul ministru”, a completat el, pe un ton mai serios. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri