VIDEO. Amenzi de 37.000 de lei și trei restaurante închise, după ce un client a filmat un gândac într-un mall din Galați

Data publicării:
Untitled

Control fulger într-un mall din Galați. Ofițerii de la Protecția Consumatorilor au scos scos la iveală numeroase nereguli: prezenţa gândacilor în spaţiile aferente mâncărurilor, dar şi legume, fructe, sosuri, diverse sortimente de carne şi preparate din carne şi brânzeturi care nu erau însoţite de etichete din care să reiasă termenul de valabilitate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Din cei 12 verificaţi, la 11 au găsit probleme şi s-au aplicat amenzi de 37.000 de lei. Pe lângă unitatea în care au fost filmaţi gândacii, au fost închise alte două pentru nereguli grave.

Seria de controale a pornit după ce, pe reţelele de socializare, a fost publicat un filmuleţ în care un gândac se plimbă prin mâcarea ce ar fi trebuit servită clienților. Videoclipul a devenit viral şi a stârnit nemulţumiri în rândul internauţilor, care au comentat şi redistribuit postarea de mii de ori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri