VIDEO. Asfaltare cu picioarele, la propriu, în Iași

Data actualizării: Data publicării:
asfaltare cu picioarele 2

Muncă în zadar, în Iași, în cazul unor muncitori care asfaltau o groapă din carosabil, lângă linia de tramvai, cu picioarele și cu asfalt rece.

Câțiva muncitori au fost surprinși miercuri, de către un telespectator Digi24, pe Bulevardul Alexandru cel Bun din Iași, cum asfaltau o groapă lângă linia de tramvai, fără compactor și fără ca materialul să fie încălzit.

Să vadă toată lumea că și după încă 100 de ani tot așa o să fim, dacă nu luăm atitudine”, ne-a transmis Iulian.

În filmare apare și un bărbat care se recomandă ca fiind inginerul care se ocupă de lucrare. „Ce treabă-i asta, fără compactor?”, i-a reproșat telespectatorul Digi24, în timp ce angajatul companiei îi cere să nu mai fie filmat.

Chiar și după ce tânărul le-a atras atenția, muncitorii continuau să pună asfalt dintr-un sac și să-l bătătorească în aceeași manieră.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi pe e-mail, la redactie@digi24.ro, sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri