VIDEO. Autobuz atacat cu pietre la Constanța. O persoană a fost rănită

Data publicării:
autobuz atacat cu pietre constanta
Foto: Ziua de Constanța

Un autobuz al Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanţa a fost atacat cu pietre de mai multe persoane rămase deocamdată neidentificate, o piatră spărgând geamul de la uşa din spate şi lovind un călător care se pregătea să coboare. Secvenţele au fost înregistrate de camerele de supraveghere ale autobuzului, iar autorii faptei sunt căutaţi de poliţişti. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, un autobuz RATC a fost atacat cu pietre de un grup de indivizi în municipiul Constanţa, incidentul având loc, joi seară, în cartierul Palazu Mare.

Pe imaginile suprinse cu ajutorul aparaturii video din noile autobuze se vede un grup de şase persoane aflat pe trotuar. Şoferul încetineşte pentru a opri în staţie, moment în care bărbaţii aruncă piatra spre mijlocul de transport în comun. Piatra nimereşte geamul de la uşa din spate şi îl loveşte în plin pe unul dintre călători. Conducătorul auto opreşte imediat, moment în care grupul de tineri începe să fugă.

Sesizaţi de reprezentanţii RATC, poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului şi au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-au desfăşurat evenimentele.

Reprezentanţii Primăriei Constanţa spun că nu este singurul incident în care este implicat un mijloc de transport în comun.

Tot joi seară, un grup de tineri a aruncat cu ouă într-un alt autobuz care circula pe unul dintre bulevardele principale din Constanţa.

Sursa citată menţionează că autobuzele dispun de opt camere de luat vederi, şase la interior şi două la exterior, iar orice incident este înregistrat şi înaintat poliţiştilor.

Sursa: news.ro/ziuadeconstanta.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri