VIDEO. Baie în Marea Neagră, în prag de noiembrie. Ce temperatură are apa mării

Data publicării:
baie in mare

Vremea caldă din acest weekend, care a adus temperaturi de până la 25 de grade Celsius, i-a încurajat pe oameni să mai facă o baie în Marea Neagră. Imaginile surprinse pe o plajă din Constanța arată că oamenii nu s-au lăsat descurajați de faptul că apa mării nu are mai mult de 15 grade Celsius.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Weekendul acesta, vremea a fost în general frumoasă și s-a încălzit accentuat. Maximele au fost cuprinse între 17 grade în estul Transilvaniei şi 24-25 de grade Celsius în sud şi în vest.

Meteorologii spun că temperaturile vor continua să crească în perioada următoare şi vor ajunge la 26-27 de grade Celsius în zonele deluroase şi de câmpie. Norii aducători de ploaie vor fi destul de rari până marţi seara. Apoi se vor extinde în jumătatea vestică a ţării unde vor lăsa averse şi descărcări electrice. Prin urmare, în Banat, Crişana şi Maramureş se pot aduna cantităţi mai importante de apă.

Anormal de caldă va deveni şi atmosfera din Bucureşti. Temperaturile vor creşte rapid de la cel puţin 4 grade în zori, până la 23-24 de grade Celsius după orele prânzului. Vor predomina momentele însorite, iar vântul va adia uşor.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri