VIDEO. Jaf eșuat. Bancomatul din comuna Viziru, aruncat în aer cu o butelie

Data actualizării: Data publicării:
viziru 2
Foto: obiectivbr.ro

Poliţiştii din Brăila caută doi bărbaţi care noaptea trecută au intrat în sediul unei bănci din localitatea Viziru, după ce au forţat uşa, şi au provocat o explozie cu ajutorul unei butelii, distrugând un bancomat, informează News.ro.

viziru 2
Foto: obiectivbr.ro

Explozia s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, iar poliţiştii au fost anunţaţi prin 112 la ora 4.12 de către un reprezentant al băncii care a reclamat că un bancomat situat la intrarea în bancă a fost distrus în urma unei explozii.

jaf
Foto: obiectivbr.ro

”Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele semnalate se confirmă, bancomatul fiind spart în urma unei deflagraţii. Cercetările la faţa locului continuă. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere şi tentativă de furt. La acest moment se fac verificări pentru identificarea si prinderea autorilor. De asemenea, se fac cercetări pentru a stabili dacă şi ce sumă a fost furată din bancomat”, a declarat Laura Belciugan de la Biroul de Relaţii cu Presa al Poliţiei Brăila.

Suspecţi sunt doi bărbaţi, dar deocamdată aceştia nu au fost prinşi. Poliţiştii fac verificări în întreg judeţul Brăila, dar şi în împrejurimi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri