VIDEO. Ce au vorbit Bogdan Lungu și Liviu Dragnea, la bere: „Dacă la televizor m-am simțit păcălit, acum la fel m-am simțit”

Data actualizării: Data publicării:
dragnea sediul psd bere mici pariu 20180507181103_IMG_1412-01
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Numele lui Bogdan Lungu a părut în atenția publică în ultimele zile după ce bărbatul de de 42 de ani din Galați a pierdut un pariu cu Liviu Dragnea, președinte PSD, pe Facebook. Gălățeanul a comentat pe contul de Facebook al liderului PSD că dă o ladă de bere dacă cel care postează este chiar Liviu Dragnea. Acesta din urmă și-a făcut un selfie și a câștigat pariul. Așa că luni, pe 7 mai, bărbatul a venit din Galați ca să-și onoreze pariul și a discutat aproximativ o oră, la o bere, cu al treilea om în stat. Urmăriți mai jos un material al Recorder.

dragnea sediul psd bere mici pariu 20180507181103_IMG_1412-01
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

„Bărbatul cu lada de bere” a dezvăluit ce a vorbit cu Liviu Dragnea, la sediul PSD, când el a venit cu berea promisă, iar liderul social-democrat cu micii, dar de care nu a vrut să se atingă.

Citește și ”Planul secret al lui Dragnea. De ce este convins că va fi susținut de Statele Unite”

„Micii îmi plac, mănânc, dar nu vreau de la dumnealui. Sub nicio formă, nu sunt un susținător al lui Liviu Dragnea”, a spus bărbatul. 

Cei doi au stat însă și au vorbit aproximativ o oră fără presă, timp în care au și ciocnit un pahar de bere. În acest timp, Bogdan Lungu l-a provocat pe Liviu Dragnea la un nou pariu: că PSD nu va inaugura mai mult de 150 de km de autostradă până în 2020. Tot pe o navetă de bere. Dragnea a pariat și el, tot pe o navetă de bere, că vor fi mai mult de 150 de kilometri.

Jurnaliștii de la Recorder l-au însoțit pe Bogdan Lungu în călătoria sa de patru ore cu maxi-taxi, în încercarea de a cumpăra o ladă cu bere și l-au întrebat ce a vorbit cu Liviu Dragnea.

Înainte să se întâlnească, bărbatul, care lucrează ca taximetrist și stă în chirie cu soția și cei doi copii, a spus despre Dragnea că „și el este miștocar”, dar că nu o să aibă emoții.

Când a ajuns la sediul PSD, doi bărbați i-au reproșat, mai în glumă mai în serios, că i-au adus „bere Ursus la doi lei” viitorului președinte al României. „Trebuie o bere mai specială”, spune un bărbat.

După discuție, Bogdan Lungu a mărturisit: „Ce a spus la televizor mi-a spus și mie. Dacă la televizor m-am simțit păcălit, acum la fel m-am simțit. Mi-ai spus aceleași lucruri. Când? Când? Că ai răbdare... Cât?”

El i-a reproșat celui care conduce PSD și că podul de Galați este tot în fază de proiect de 28 de ani.

În plus, i-a spus lui Dragnea că își ia familia și pleacă. „Liviu Dragnea nu m-a convins cu nimic. I-am spus că o să-mi iau familia și o să plec din această țară”, a adăugat el, moment în care politicianul i-a spus că „îi pare rău”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri