VIDEO | Cinci turiști au ajuns la spital, după ce un incendiu a cuprins o casă de vacanță din Jurilovca

Data publicării:
incendiu tulcea
Casa de vacanță avea trei corpuri lipite între ele. În urma incendiului, au ars pavilionul central și o bucătărie de vară, iar al treilea corp a fost salvat. Foto: Captură video/ Mediafax

Un incendiu a izbucnit marți dimineața la o casă de vacanță din comuna Jurilovca, județul Tulcea. Cele opt persoane care se aflau înăuntru s-au autoevacuat, dar cinci dintre ele au fost transportate la spital.

Potrivit ISU Tulcea, pompierii au fost alertați prin apel la 112 marți dimineața, în jurul orei 4.30, cu privire producerea unui incendiu la o casă cu regim de închiriere în comuna Jurilovca.

La fața locului au intervenit voluntarii de la SVSU Jurilovca, dar și pompieri ai ISU cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, o autospecială pentru descarcerare și două echipaje SMURD. La fața locului au ajuns în sprijin 3 echipaje SAJ și echipaje din cadrul IPJ.

În casa de vacanță se aflau opt turiști care au fost surprinși de incendiu, dar care au reușit să se autoevacueze, potrivit Mediafax.

În urma evaluării medicale, cinci persoane au fost transportate la spital. Este vorba de patru adulți cu arsuri pe diferite suprafețe ale corpului și de un copil cu atac de panică. O altă persoană a fost asistată medical la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost lichidat de pompieri la ora 7.00.

Casa de vacanță avea trei corpuri lipite între ele. În urma incendiului, au ars pavilionul central și o bucătărie de vară, iar al treilea corp a fost salvat.

Potrivit ISU Tulcea, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri