VIDEO. Ciocnire între schiori pe pârtie: O femeie a suferit răni grave și a fost preluată de elicopterul SMURD

Data publicării:
Un elicopter SMURD decolează de pe pârtia de schi.
O femeie s-a accidentat sâmbătă pe o pârtie din Masivul Şureanu, după ce s-a ciocnit de un alt schior. Foto: Salvamont Alba

O femeie s-a accidentat sâmbătă pe o pârtie din Masivul Şureanu, după ce s-a ciocnit de un alt schior, aceasta fiind transportată cu un elicopter la o clinică din Târgu Mureş având un traumatism cranio-cerebral şi unul facial, potrivit Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Serviciul Public Judeţean Salvamont Alba a intervenit în zona Domeniului Schiabil Şureanu pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex feminin, care s-a accidentat în urma ciocnirii cu un alt schior, a anunţat salvamontistul Claudiu Costea.

Potrivit acestuia, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral şi unul facial. Ea a fost evacuată şi transportată la spital cu un elicopter SMURD trimis de la Târgu Mureş.

Sezonul de schi se închide duminică la Domeniul Schiabil Şureanu, amplasat în Munţii Sebeşului, la o altitudine care depăşeşte şi 2.000 de metri. Ninsorile din ultimele zile au acoperit domeniul schiabil cu zăpadă proaspătă, fiind funcţionale şapte pârtii.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri