VIDEO. Cosmin Butuza, secretar de stat în Ministerul Tinereului și Sportului: „Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”

Data actualizării: Data publicării:
Untitled
Foto: captura YouTube

Gafă după gafă în Guvernul Dăncilă. De data aceasta remarcat s-a făcut Cosmin Butuza, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, care are o propunere interesantă: „Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Gafa a fost făcută într-o conferință de presă ținută la Federația de Șah și remarcată de cei de la Pressone.ro, care au postat clipul pe pagina oficială de YouTube.

„Avem 100 de ani de la Marea Unire și cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre, pe afișele noastre, pe tot ceea ce înseamnă!”, este propunerea lui Cosmin Butuza.

Până la urmă intenția contează, nu?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri