VIDEO. Cum s-a văzut cutremurul de azi noapte pe camerele de supraveghere

Data actualizării: Data publicării:
pasari cutremur whatsapp

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 5,8 a avut loc pe 28 octombrie, la ora 3:38. Seismul a fost surprins pe camerele de supraveghere ale mai multor telespectatori Digi24, care ne-au trimis imaginile.

Cristian din Ghimpați a trimis un video în care păsările din curte se sperie în momentul producerii cutremurului. Acestea se panichează și zboară haotic, apoi se liniștesc la scurt timp.

Nicolae din Slobozia Mândra, județul Teleorman, a trimis un clip în care se vede cum seismul zguduie mobila dintr-o încăpere.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi pe e-mail, la redactie@digi24.ro, sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri