VIDEO. Decor de Crăciun cu palmieri și beculețe, la Târgu Jiu

Data actualizării: Data publicării:
palmieri

Vara şi iarna convieţuiesc în centrul municipiului Târgu Jiu. Decoraţiunile de Crăciun, care au formă de brazi, au fost instalate lângă palmierii din faţa sediului Prefecturii Gorj. Aranjamentul e provizoriu, spun autorităţile, până se va face mai frig şi arborii exotici vor fi mutaţi într-o seră.

De câteva zile, esplanda din centrul oraşului Târgu Jiu a fost împodobită de Crăciun. Brazii ornamentali, realizaţi din beculeţe aşezate pe o structură din metal, au fost amplasaţi chiar lângă palmierii din faţa Prefecturii.

Autorităţile locale spun că vor muta palmierii, dacă temperaturile vor scădea. Nu ştiu sigur însă dacă bradul ornamental de 100.000 de euro, achiziţionat anul trecut, va fi montat şi anul acesta, pentru a întregi peisajul de Crăciun.

În acest moment, ANAF şi Curtea de Contruri cercetează modul în care s-a făcut achiziţia.

Anamaria Ianc, purtător de cuvânt la Primăria Tg. Jiu: Dacă va fi solicitat de către părţile implicate în raportul ANAF ca bunul să fie indisponibilizat, iar instanţa va hotărî să se întâmple avest lucru, atunci se va trece la montarea unui brad natural.

La fel de incertă este și montarea altor decorațiuni în oraș. Primaria a scos la licitație contractul foarte târziu, iar firma care va câștiga ar trebui să lucreze zi și noapte pentru a termina de împodobit orașul pâna de Sărbători.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri