VIDEO. Deputați PSD, încolțiți de mulțimea furioasă, după mitingul electoral de la Iași

Data publicării:
deputat psd iasi

Deputatul PSD Vasile Cîtea a fost interpelat de mai mulți protestatari, în centrul Iașiului, după mitingul social-democraților, organizat la sfârșitul săptămânii trecute.

Liviu Dragnea vrea să se întoarcă la Iași, pe 9 mai, cu un contramiting care să facă uitate huiduielile de sâmbătă

Deputaţii PSD Vasile Cîtea şi Tudor Ciuhodaru, ultimul candidat la alegerile europarlamentare, au încercat să se îndepărteze de esplanada din faţa Teatrului Luceafărul, imediat după mitingul electoral organizat de social-democraţi la Iaşi, în cursul zilei de sâmbătă, 20 aprilie, însă au fost admonestați de mai mulți protestatari.

A urmat un schimb de replici între cetățeni și cei doi politicieni. Dacă Ciuhodaru a reușit să se strecoare prin mulțime, Vasile Cîtea, fost boxer, a fost huiduit de oameni, care i-au cerut explicații pentru măsurile luate de PSD în ultimii doi ani.

Weekendul trecut, Liviu Dragnea şi miniştrii care l-au însoţit la Iaşi au fost nevoiţi să aştepte în interiorul teatrului încă o oră şi jumătate după terminarea conferinţei, în speranţa că grupul de protestatari va pleca.

Întrucât oamenii au rămas în faţa teatrului, jurul orei 18.30, liderul PSD şi miniştrii au ieşit din clădire. Sute de oameni l-au huiduit şi au scandat împotriva sa. Pentru a acoperi vacarmul, şefii ieşeni social-democraţi au chemat din nou fanfara.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri