VIDEO. Fost primar din Teleorman, infectat cu COVID-19, a fugit din spital. „Aurelia, dă-te, să nu dea în geam!”

Data publicării:
marian sefu a fugit din spital
Foto: Cronica de Teleorman

Fostul primar al comunei Scrioaştea, Marian Şefu, a lovit uşa secţiei unde era internat, a țipat la personalul medical şi în cele din urmă a reuşit să plece din spital, chiar dacă a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Fostul primar al comunei Scrioaștea, județul Teleorman, Marian Șefu, a făcut un scandal monstru, joi, în Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede pentru că nu a vrut să rămână internat după ce a fost confirmat cu COVID-19, relatează Mediafax.

Acesta a fost filmat de personalul medical în timp ce lovește cu putere în ușa secției unde e internat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile publicate de Cronica de Teleorman se vede cum Marian Şefu țipă la personalul medical şi dă cu pumnii şi cu picioarele în uşa secţiei, în timp ce mai multe asistente au încercat să ţină uşa pentru ca acesta să nu iasă.

În cele din urmă, fostul primar ar fi reuşit să treacă de asistente şi a plecat din spital.

Întrebaţi dacă există un dosar penal deschis pe numele lui Marian Şefu pentru zădărnicirea combaterii bolilor, oficialii Poliţiei Teleorman au declarat, vineri, pentru Mediafax că acesta nu a fugit din spital, ci a fost externat la cerere.

Potrivit legii carantinării, o persoană căreia i s-a dispus internarea, trebuie să rămână 48 de ore în spital, după care se poate adresa instanţei. Judecarea cererilor se face de urgenţă, în termen de cel mult 48 de ore. Instanţa poate amâna pronunţarea cu cel mult 24 de ore, iar redactarea hotărârii se face în aceeaşi zi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri