VIDEO. Intervenție în forță a polițiștilor din Vaslui, după ce un bărbat înarmat cu două securi și-a amenințat fosta iubită

Data publicării:
barbat inarmat
Intervenție în forță a polițiștilor din Vaslui, după ce un bărbat înarmat cu două securi și-a amenințat fosta iubită. Foto: Captură video

Imagini incredibile surprinse, în weekend, pe o stradă din Bârlad. O femeie a sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliției, după ce fostul iubit a venit la ea acasă înarmat cu două securi. Polițiștii au încercat să îl convingă pe bărbat să abandoneze armele, însă până la urmă au folosit spray-uri lacrimogene și l-au imobilizat cu forța. Atenție, Imagini care vă pot afecta emoțional!

O femeie din Bârlad a sunat la 112 în noapte de sâmbătă spre duminică, după ce fostul iubit a apărut în fața blocului unde aceasta locuiește, înarmat cu două securi. 

Negocierile au durat mai multe zeci de minute, timp în care polițiștii au încercat să îl determine pe bărbat să renunțe la arme. Nu au avut succes însă și forțele de ordine au fost nevoite să foloseasca spray-uri lacrimogene pentru a-l imobiliza pe agresor. 

După ce a fost imobilizat, bărbatul a fost transportat la un spital pentru evaluare, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie. De asemenea, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru femeia amenințată.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri