VIDEO. Irina Tănase l-a vizitat pe Liviu Dragnea la închisoare

Data actualizării: Data publicării:
irina tanase la rahova captura
Sursa: Captura video

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, l-a vizitat pe fostul lider social-democrat la Penitenciarul Rahova, unde acesta a fost încarcerat pentru cele 21 de zile de carantină. Ulterior, acesta va fi, cel mai probabil. tranferat la un alt penitenciar, unde își va aexecuta restul pedepsei de 3 ani și 6 luni de închisoare.

ACTUALIZARE. Irina Tănase a plecat de la Penitenciaru Rahova. Detaliile surprinse de reporteri.


Irina Tănase a fost însoțită de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea. Ei au adus un bagaj cu obiecte necesare, potrivit Mediafax.

Procesul în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman a ajuns, luni, 27 mai 2019, la final. Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare. Sentința dată luni de judecători este definitivă.

Prin decizia de luni, completul de 5 judecători a menținut sentința dată în primă instanță în acest controversat dosar.

Apelul lui Liviu Dragnea a fost admis doar pe latura civilă, scăzând suma pe care o are de plătit drept prejudiciu.

Patru din cei cinci judecători ai completului s-au pronunțat pentru condamnare. Judecătorul care a făcut opinie separată a considerat că procesul ar trebui rejudecat, așa cum a cerut apărarea lui Liviu Dragnea, invocând nelegalitate a completului de 3 judecători care a dat decizia în primă instanță. CCR trebuie să se pronunțe asupra acestui aspect.

Instanța urmează acum să scrie mandatele de executare a pedepsei. Acestea vor fi transmise către Tribunalul București care, la rândul său, fiind instanță de executare, va face oficiile către poliție.

Aici vor ajunge mandatele de executare, iar ofițerii de poliție trebuie să pună în aplicare mandatele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri