Imagini de la jaful din parcarea unui mall: tâlhărit și electrocutat de trei bărbați deghizați în prostituate

Data actualizării: Data publicării:
jaf arad

Şi-a dorit câteva clipe de distracţie şi a trecut prin şocul vieţii lui. A rămas şi fără bani şi, posibil, fără familie. Un bărbat de 43 de ani din Arad a fost electrocutat şi tâlhărit de trei prostituate pe care le acostase pe stradă. Umilinţa a fost şi mai mare atunci când a aflat că fetele de moravuri uşoare erau, de fapt, bărbaţi deghizaţi în femei.

-Nu mă mai filmaţi. Vă rog frumos, că eu sunt vedetă la televiziune.

-De ce i-aţi luat banii?

-Pentru că nu a plătit serviciile.

-Deci a avut servicii, aţi fost cu el împreună şi el nu a plătit?

-Da, da.

Tinerii din imagini sunt cei care i-au dat viaţa peste cap unui bărbat din Arad. În urmă cu câteva zile, într-o parcare abandonată a unui mall bărbatul a acostat trei tinere dornice să-i ofere distracţie pe bani. A primit în preţul negociat şi electroşocuri şi a fost şi jefuit.

Paznic: După ce au intrat primii doi, au mai venit două persoane.

Agentul de pază a simţit că ceva nu este în regulă şi s-a uitat pe imaginile de pe camera de supraveghere. Aşa toată povestea a ieşit la iveală. După ce l-au imobilizat cu electroşocuri, bărbaţii deghizaţi în prostituate l-au buzunărit pe nefericit şi l-au lăsat inert pe podea. Nu s-au oprit aici.

Paznic: L-au agresat, a căzut la pământ și a rămas jos.

După ce a văzut imaginile, agentul a anunţat poliţia.

Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad: Politiștii au identifcat 3 tineri care în noaptea de 14 spre 15 aprilie, fiind deghizați în femei, au deposedat violent de bunuri un bărbat de 43 de ani din Arad.

Victima şi-a revenit, dar nu a reclamat la poliţie ruşinea păţită. Psihologii îi găsesc circumstanţe atenuante.

Călin Hopsitar – psihoterapeut: De multe ori, pentru faptul că se adună multă frustrare în sfera căsniciei apar anumite tendinţe excentrice şi care par puţin departe de normele sociale, dar ele vin pe fondul dorinţei de supracompensare a ceea ce nu am obţinut într-o perioadă lungă de timp în contextul căsniciei pe care o au.

Magistrații Judecătoriei Arad au decis să-i pună sub control judiciar pe o perioada de 30 de zile pe cei trei tineri pentru de tâlhărie calificată. Poliţiştii spun că ar fi la prima abatere de acest fel.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri