VIDEO. Momentul în care bărbatul din Arad cară cu valiza trupul fetiței ucise a fost filmat. Fratele mai mic al copilei îl însoțea

Data actualizării: Data publicării:
Momentul în care bărbatul din Arad cară trupul fetiței ucise cu valiza a fost filmat
Momentul în care bărbatul din Arad cară trupul fetiței ucise cu valiza a fost filmat FOTO: captură Digi24

Ies la iveală noi detalii în ancheta de la Arad, după ce bărbatul de 23 de ani arestat marți a recunoscut că și-a ucis fiica vitregă de patru ani. După recunostituirea de marți, anchetatorii au găsit tot mai multe probe pentru a contura acuzațiile, astfel încât ancheta să fie terminată rapid.

O cameră de supraveghere din Arad l-a surprins pe bărbat în timp ce ducea geamantanul în care le-a spus polițiștilor că a pus trupul neînsuflețit al fetei. Era însoțit de fratele mai mic al copilei. 

Tatăl vitreg al fetiței din Arad, găsită moartă și incendiată, a recunoscut că el este autorul crimei. Bărbatul de 23 de ani și-a schimbat declarația inițială și a povestit ce s-a întâmplat. Bărbatul a petrecut o noapte în detenție și a fost audiat din nou marți, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile. 

El și-a schimbat declarația inițială și a recunsocut că este autorul crimei. Bărbatul le-a povestit în detaliu anchetatorilor ce s-a întâmplat. Inițial, el spusese că o găsise fără suflare și că ar fi dus-o pe un câmp, unde ar fi lăsat-o. Ulterior, în faţa procurorilor, bărbatul şi-a schimbat declaraţia şi a recunoscut că el a ucis-o pe fetiţă, după ce a dat-o cu capul de peretele din holul locuinţei, fiind deranjat că fetiţa nu îl lăsa în pace şi vroia să se joace cu el.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi consumat droguri înainte de tragedie.

Procurorii au suspiciuni și cu privire la implicarea mamei fetei, ei cred că femeia ar fi știut ce s-a întâmplat, iar dacă probele vor dovedi aceste suspiciuni, ea ar putea fi incriminată pentru tăinuire. De altfel, femeia a fost și ea audiată.

Cadavrul fetei a fost găsit vineri pe un teren de lângă un cimitir, de câinele unui localnic. Copilul a putut fi identificat după ce specialiștii au reușit să îi facă portretul-robot.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri