VIDEO. Diversiunea creată pentru ca femeia-jandarm rănită la proteste să nu dea ochii cu presa

Data actualizării: Data publicării:
jandarmerita stefania nistora cu un tricou mov dupa externare
Foto: InquamPhotos / George Călin

Femeia jandarm, rănită în urma protestelor de vineri seara din faţa Guvernului și căreia huliganii i-ar fi luat arma, a fost externată marți, cu o zi întârziere faţă de anunţul iniţial. Tânăra de 23 de ani s-a ascuns de reporteri. A ieşit din spital pe o uşă din spate, care nu este folosită zilele acestea din cauza unor lucrări de reparaţii. Vestea bună este că ea nu are nimic grav. Medicii l-au contrazis pe purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei care anunţa la câteva ore după evacuarea brutală a demonstranţilor din faţa Guvernului că femeia ar putea să rămână paralizată din cauza loviturilor primite. 

stefania jandarmerita externata_inquam george calin (3)
Foto: InquamPhotos/George Călin

Trebuia să fie externată luni, dar medicii de la Spitalul Floreasca au decis să o mai ţină 24 de ore sub observaţie și să îi mai facă o tomografie.

În urma incidentelor, ea a fost internată cu suspiciune de fractură de coloană cervicală, însă diagnosticul a fost infirmat.

Marți, femeia-jandarm a fost filmată în timp ce alerga spre mașina care o aștepta, după externarea din spital.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

A părăsit spitalul Floreasca în fugă, după ce colegii ei au creat o veritabilă diversiune, ca să nu fie filmată. Ea a ieşit pe o uşă care, teoretic, e blocată din cauza unor lucrări de schimbare a pavelelor.

Iniţial, reprezentanţii Jandarmeriei au anunţat că femeia a suferit o fractură la coloana cervicală, lucru negat de medici.

Citiți și: 

Exclusiv: Ce spune Jandarmeria despre informația oficială falsă care privea starea de sănătate a femeii-jandarm

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri