VIDEO. Momentul în care polițiștii dau jos numărul de înmatriculare cu mesaj injurios la adresa PSD

Data publicării:
poli

După ce ieri poliția infirma că i-ar fi ridicat permisul de conducere și întocmit dosar penal șoferului care circula cu numere de înmatriculare cu un mesaj injurios la adresa PSD, astăzi polițiștii i-au dat jos plăcuțele cu numerele de înmatriculare și i-au făcut dosar penal șoferului. Acesta circulă de câteva săptămâni cu mașina înmatriculată în Suedia și, deși a fost oprit de mai multe echipaje de poliție, el a fost lăsat să își continue drumul când ofițerii au constatat că circulă în deplină legalitate. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Răzvan Ștefănescu, posesorul mașinii înmatriculate în Suedia cu numărul ”M..E PSD”, a postat pe pagina sa de Facebook un clip în care un polițist îî dă jos numerele de înmatriculare. „Abuz sau abuz?”, a scris acesta pe rețeaua de socializare. 

Poliția Rutieră a confirmat luni dimineață informația G4Media.ro, susținând că șoferul ”a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, în vederea declanșării verificărilor procedurale, pentru stabilirea cu exactitate a situației juridice în ceea ce privește regimul de înmatriculare și circulație”. Mai mult, polițiștii arată că ”în cauză a fost întocmit un dosar penal”. Poliția Rutieră susține că ”autoritățile suedeze (Biroul Interpol Stockholm)” au trimis o informare în care arată că ”numărul de înmatriculare în cauză este valabil doar pe teritoriul național al Suediei”.

Cu toate acestea, Ambasada Suediei la Bucureşti dezminte informaţiile apărute în presa românească, conform cărora plăcuţele personalizate de înmatriculare din Suedia nu ar fi permise în afara graniţelor statului nordic într-un mesaj postat duminică seara pe pagina de Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri