VIDEO. Momentul în care un tânăr este luat intenționat pe capotă de un șofer din Capitală, pentru că traversa prea încet strada

Data actualizării: Data publicării:
Untitled

Dosar penal pentru tentativă de omor pe numele unui bucureştean agresiv în trafic. El a împins intenţionat cu maşina, mai mulţi metri, un pieton aflat pe trecere, care ar fi traversat strada prea încet.

Incidentul s-a petrecut ieri pe strada Principatele Unite din sectorul 4 şi a fost filmat de trecători. Tânărul încerca să traverseze când şoferul maşinii a înaintat prea mult şi a ajuns pe trecere, foarte aproape de pieton. Cei doi au avut un conflict verbal, după care şoferul a apăsat pedala de acceleraţie.

Tânărul care a fost împins cu maşina a depus plângere penală, astfel că şoferul agresiv a fost citat pentru interogatoriu şi este acum la Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei.

„Băi, băi, băi, nu eşti sănătos la cap? Băi, îl calci cu maşina? Nu eşti sănătos la cap?! N-ai văzut că nu se dă la o parte? Păi era pe trecere”, se aud martorii pe înregistrarea ajunsă în presă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri