VIDEO Ninsori abundente în centrul țării, de Florii. Se circulă cu greutate pe mai multe șosele

Data actualizării: Data publicării:
ninsoare de florii vazuta dintr-o masina noaptea
Ninge abundent pe toate drumurile naționale din zonele montane aflate în sudul și sud-estul Transilvaniei. Foto: Facebook/ Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov

Ninge abundent pe toate drumurile naționale din zonele montane aflate în sudul și sud-estul Transilvaniei. Probleme sunt și pe Transalpina în zona Rânca.

Ninsorile de duminică au afectat în special trecătorile montane și zonele mai joase din județele Brașov, Covasna și Harghita.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

DRDP Brașov anunță că acționează cu utilaje de deszăpezire și materiale antiderapante în toate zonele afectate. De asemenea, drumarii intervin pe DN 67C, Transalpina, în zona Rânca, potrivit Mediafax.

Șoferii sunt rugăți să circule cu prudență pe toate drumurile acoperite cu zăpadă. Cei care au apucat să-și monteze cauciucurile de vară ar fi bine să-și amâne deplasările în zonele în care ninge, precizează drumarii.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri