VIDEO. O nouă formă de protest prinde contur în Cluj. „Suspendați democrația, blocăm România!”. Reacția șoferilor

Data actualizării: Data publicării:
Untitled
Foto: captura Facebook

Un grup de tineri din Cluj au pus în practică în premieră pentru România a formă de protest pașnic care s-a dovedit deja eficient în țări precum Serbia sau Armenia. Tinerii au blocat o intersecție aglomerată din oraș, traversând strada dintr-o parte în alta la o trecere de pietoni nesemaforizată.

Untitled
Foto: captura Facebook

Șoferii s-au văzut nevoiți să oprească, blocând astfel traficul. Acțiunea de protest i-a enervat pe unii șoferi. Dacă o parte dintre ai au început să claxoneze, unul a deschis ușa mașinii și le-a strigat protestatarilor că sunt „nesimțiți”. Au fost însă și șoferi care au aplaudat din mașini inițiativa manifestanților care aveau pancarte pe care scria: „Suspendați democrația, blocăm România!”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile au fost încărcate pe pagina de Facebook Umbrela Anticorupție Cluj.

2
Foto: captura Facebook

„Acţiunea de astăzi a fost un avertisment adresat celor care încearcă să mutileze Codul Penal şi Codul de Procedură Penală. Data viitoare vom fi mai multi şi vom sta mai mult! Nu acceptăm "reducerea democraţiei", pe care cei de la guvernare au invocat-o deja şi nu tolerăm actele prin care acest lucru deja prinde contur. Dacă voi reduceţi democraţia, noi blocăm România”, se arată pe pagina de Facebook menționată mai sus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri