Video Operațiune dificilă la 2500 de metri. 114 tone de materiale sunt transportate la stația meteo de la Vârful Omu

Data actualizării: Data publicării:
un barbat supravegheaza un elicopter care transporta materiale de constuctii
114 tone de materiale de construcții sunt transportate cu elicopterul, la 2.500 de metri altitudine. Foto: Facebook/ ANM

O operațiune de amploare are loc în acest moment la peste 2500 de metri altitudine: sunt transportate cu elicopterul materialele de construcție necesare lucrărilor de modernizare ale Stației Meteorologice de la Vârful Omu.

Operațiunea, care are loc în perioada 14-30 aprilie, este dificilă deoarece se desfășoară în condiții de iarnă la o altitudine de 2505 metri în Munții Bucegi. Stratul de zăpadă depășește în această perioadă 180 de centimetri grosime, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La operațiunea de transport participă și echipe de la Departamentul pentru Situații de Urgență, Ministerul Afacerilor Interne, Inspectoratul General de Aviație al MAI, care participă cu o resursă de zbor pentru a asigura transportul a 144 de tone de materiale de construcție.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri