VIDEO - Panică la staţia de metrou Lujerului. Peronul s-a umplut de fum

Data actualizării: Data publicării:
metrou

Fum la staţia de metrou Lujerului. Peronul era plin de fum astăzi în jurul orei 15.00. Oamenii, panicaţi, au sunat de urgenţă la 112. Două echipaje de pompieri s-au deplasat la faţa locului, la fiecare ieşire de la staţia de metrou Lujerului. Martorii spun că au luat foc mai multe cabluri iar mirosul de fum era foarte puternic.

ACTUALIZARE. Metrorex a anunțat că defecțiunea a fost remediată și că circulația metroului se defășoară în condiții normale.

Sâmbătă, în jurul orei 14:00, între stațiile de metrou Lujerului si Gorjului, doi izolatori au conturnat. Echipele ISU si echipele de intervenţie Metrorex au mers la fata locului si au lucrat la remedierea defecțiunii. Pe Magistrala 1cu 3, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulație obișnuit”, arată Metrorex, într-un comunicat de presă.

Metrorex mai arată că nu a fost vorba de un incendiu, asa cum s-a vehiculat, iar calatorii nu au fost în niciun moment în pericol.


Imaginile au fost surprinse de un telespectator Digi24. Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o stire puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Va rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri