Sari la conținut

VIDEO. Patronul unei fabrici își înjură angajații care își cer salariile la timp: „Animalelor, țăranilor, mă dezgustați”

Observatorul de Prahova publică o înregistrare în care ar apărea patronul unei fabrici de textile din Păulești, care nu numai că își exploatează angajații și nu le plătește salariile la timp, dar când oamenii îndrăznesc să își ceară banii, bărbatul îi înjură ca la ușa cortului și îi amenință că îi va da afară.

fabrica

Foto: Shutterstock

Patronul, un cetățean străin, stă de vorbă cu angajații săi, nemulțumiți că salariile nu le-au intrat la timp. Cu ajutorul unui translator, patronul îi anunță pe oameni că „salariile lor sunt pregătite acum”, dar că vor mai întârzia. Când angajații încep să vorbească între ei și să își exprime nemulțumirile, bărbatul trece la injurii și amenințări care pun în dificultate chiar și translatorul.

„Salariile voastre sunt pregătite acum, așa că o să le primiți, dar cu întârziere. Tăceți din gură. Nu mă interesează nimic din ce spuneți. Aveți de ales: ori plecați acasă fără salarii, ori așteptați până când sunt gata banii. Vă spun ceva: m-am săturat de toți. V-ați purtat ca niște animale nenorocite ieri. Sunteți dezgustători. Duceți-vă dracului, dacă nu vă place, plecați. Țărani nenorociți. Îi știu deja pe cei cu gura mare și foarte curând o să scap de ei. Credeți că dacă am întârziat o zi cu salariile puteți să vă purtați așa? Vin oameni de la alte fabrici și nu sunt plătiți de două luni și voi vă permiteți să faceți așa doar pentru o zi? Unii așteaptă banii de la Crăciun și voi vă plângeți pentru o zi. Știți ceva, idioților? Cheltuiesc cu voi 15.000 de lire pe lună. Din cauza muncii pe care o faceți. Sunteți niște idioți. Niciunul nu e recunoscător. Când v-am plătit cu 4 zile înainte a venit vreunul să zică «mulțumesc, șefu'»? ”.