VIDEO. Polițist din Timiș, prins în flagrant în timp ce lua mită. Suma pentru care își riscă acum libertatea

Data publicării:
politist timis

Un agent de poliție din Timiș este cercetat pentru luare de mită, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea bani de la un șofer pe care îl oprise pentru depășirea vitezei regulamentare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Poliţistul i-a adus la cunoştinţă că, pentru această faptă, îi poate fi suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile şi riscă o amendă de 1.350 lei. Pentru a nu aplica măsurile legale, cei doi s-au înțeles cu privire la remiterea, respectiv primirea unei sume de bani și au stabilit în acest sens o întâlnire, moment care a fost surprins în flagrant”, spune DGA Timiș.

Șoferul și polițistul s-au întâlnit în 26 iunie pentru ca, spun anchetatorii, omul legii să primească 400 de lei de la șofer. Ofițerii anticorupție spun că l-au prins pe polițist în flagrant în timp ce primea suma de 400 de lei. După audieri, agentul de poliție a fost lăsat să plece acasă. El este acum cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită, relatează Tion.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri