Video Prefectul de Bihor, în mijlocul apelor într-un funicular și la costum

Data actualizării: Data publicării:
Dumitru Țiplea in funicular la inundatii
În mijlocul apelor, prefectul de Bihor și-a făcut apariția într-un funicular, în cămașă albă și pantaloni de costum. FOTO: Facebook Prefectura Bihor

În mijlocul apelor, prefectul de Bihor și-a făcut apariția într-un funicular, în cămașă albă și pantaloni de costum. Dumitru Țiplea s-a așezat în funicular, în timp ce un angajat de la Apele Române manevra mecanismul care punea în mișcare cabina.

Oficialul a explicat, la Digi24, că a vrut să vadă cum fac experții măsurătoarea cotelor unui râu. 

Prefectul județului Bihor spune că e în fișa postului să meargă în teren și că și-a făcut doar datoria.

Dumitru Țiplea, prefectul județului Bihor: Am participat la o măsurătoare pe care colegii de la ABA Crișuri o făceau în acel moment. Odată la fiecare ora, când e cod roșu, ei asta fac, măsoară cotele. Am vrut să văd cum se face acea măsurătoare, tehnic, atâta tot.

Reporter: În funicular era și un angajat de la Apele Române?

Dumitru Țiplea: Erau doi angajați, care au un dispozitiv și trimit pe mal unui coleg toate informațiile pe laptop.

Reporter: Ați mai făcut astfel de verificări cu funicular?

Dumitru Țiplea: N-am mai făcut.

Prefectul de Bihor nu este primul demnitar care apelează la un mijloc de transport inedit pentru a vizita zone inundate. În 2014, când au fost inundații în Teleorman, Victor Ponta și Liviu Dragnea au făcut o vizită într-o barcă pneumatică, deși apa nu trecea de genunchi.  

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri