VIDEO. Românca plecată în Austria care și-a dat demisia ca să vină la protestul de azi

Data actualizării: Data publicării:
cj

Protestatarii au început să ajungă încă din timpul nopții în Piața Victoriei din București. Au venit în coloane, din toată țara cu speranțe mari.

Citiţi şi: Adevăratul motiv pentru care Dragnea se teme de mitingul diasporei 

Printre revendicările celor care protestează azi în fața Guvernului se numără demisia Vioricăi Dăncilă, demisia lui Liviu Dragnea, stoparea legilor îmotriva justiției sau alegeri anticipate.

Unii dintre protestatari au recurs la gesturi extreme pentru a ajunge azi la București. O tânără aflată de un an în Austria și-a dat demisia de la job pentru a putea protesta.

„De un an sunt în Austria. Din păcate a trebuit să-mi dau demisia de la locul de muncă pentru a veni la protest. Locuri de muncă se mai găsesc, în schimb protest ca acesta se întâmplă doar o dată în viață”, le-a spus femeia jurnaliștilor aflați pe teren.

Un alt român spune că: „Noi nu venim să ocupăm țara, noi venim să aduce democrația reală, din Vest, nu din Est.  În estul Europei nu există democrație”.

Ce deznodământ va avea acest demers rămâne de văzut. www.digi24.ro vă ține azi la curent cu toate evenimentele legate de protest, atât pe site, cât și pe pagina de Facebook a Digi24, unde puteți vedea transmisiuni LIVE din Piața Victoriei pe tot parcursul zilei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri