VIDEO. Scandal PNL-USR în Parlament. „Mințiți spunând că liberalii dau privilegii” vs „Aveți tupeul să ne numiți bolșevici?”

Data actualizării: Data publicării:
Florin Roman și Claudiu Năsui
Florin Roman, PNL, şi Claudiu Năsui de la USR-PLUS

Deși USR-PLUS și PNL văd un parcurs împreună și își propun să colaboreze în viitorul Guvern, membrii acestor formațiuni par să aibă din ce în ce mai multe dispute. Deputatul Claudiu Năsui și Florin Roman au iscat astăzi un scandal în Parlamentul României. Cearta a pornit de la un proiect inițiat de liberal, referitor la modificarea legii Autorității de Supraveghere Financiară care le sporea privilegiile celor de la ASF.

Florin Roman, PNL: Domnul deputat, sau tovarășul Năsui, un baiat din stele, a venit să ne spună azi că poate fi cel mai mare lansator de fake news. Mințiți spunând că liberalii dau privilegii. Să vă fie rușine, domnule Năsui!

Claudiu Năsui, USR: Sustineți să fie privilegii pentru cei mai mari bugetari. Aveți tupeul să ziceți că suntem bolșevici?? Dați privilegii mai mari... Trebuie să nu ne mai batem joc de taxe și impozite și să facem beneficii speciale...

„Acest proiect e rușinos”

Florin Roman, PNL: Teminați cu populismele dacă vreți să fiți în conducerea țării...

Claudiu Năsui, USR: Doar voiam să menționez că acest proiect e rușinos. Trece cu susținerea PNL și PSD - o frăție pe care am mai văzut-o, și aș spera că se va termina.

Florin Roman, PNL: La alegeri, procentul dumneavoastră e la limită pentru intrarea în parlament ca alianță. Nu vă puteți opri din minciunile din online? Credeam că sunteți pregătiți, dar sunteți praf și pulbere.

 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri