VIDEO. Tânără cercetată pentru tulburarea unei manifestaţii de susţinere a familiei tradiţionale

Data publicării:
tanara ridicata

O tânără care a mers, sâmbătă, la mitingul de susţinere a familiei tradiţionale din Cluj-Napoca şi a comentat la una dintre replicile vorbitorilor, fiind apostrofată de mulţime, a fost îndepărtată de jandarmi din Piaţa Avram Iancu, fiind cercetată pentru „tulburarea desfăşurării normale a unei manifestări autorizate”, transmite News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Aproximativ cincizeci de persoane au participat, sâmbătă, în Piaţa Avram Iancu din centrul municipiului Cluj-Napoca la un miting de susţinere a familiei tradiţionale, organizat de Partidul România Unită, Partidul România Mare şi organizaţia Noua Dreaptă.

 Manifestarea a început cu rostirea în grup a rugăciunii „Tatăl Nostru”, manifestanţii având pancarte pe care se poate citi „Împotriva homoxexualilor pentru normalitate”, „Clujul nu este Sodoma”, sau „Trei milioane de români, o singură voce: referendum”.

La un moment dat, unul dintre vorbitori a catalogat drept „obscenă” manifestarea de susţinere a comunităţilor sexuale ce avusese loc mai devreme în oraş, iar o tânără din mulţime a replicat: „Am fost acolo, nu a fost obscen”.

În acel moment, tinerei i s-a cerut să plece, fiind apostrofată de mai mulţi participanţi.

Jandarmii au intervenit şi au îndepărtat-o din Piaţa Avram Iancu, fiind condusă la sediul Şecţiei 2 Poliţie pentru cercetări.

„Mi se pare normal să se respecte legea. S-a dat autorizaţie pentru desfăşurarea unei manifestări pubice, vom verifica dacă intervenţia jandarmilor a fost în regulă. Persoana a fost condusă la Secţia 2 Poliţie pentru cercetări”, a declarat Sebastian Cliţan, şeful Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.

Mitingul a fost autorizat să se desfăşoare până la ora 15.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri