VIDEO. Trei polițiști din Ploiești, anchetați disciplinar după ce au încătușat o femeie care vindea zarzavaturi la colț de stradă

Data publicării:
vanzatoare ploiesti

O vânzătoare de zarvaturi din Ploiești a fost încătușată de polițiști, pentru că femeia ar fi refuzat să își strângă taraba improvizată atunci când au sosit ofițerii. Incidentul, cara a avut loc în urmă cu câteva zile, a ridicat semne de întrebare cu privire la intervenția polițiștilor. Trei dintre ei sunt acum anchetați disciplinar, după ce au fost filmați în timp ce o bruscau pe femeie.

Potrivit Observatorului Prahovean, femeia în vârstă de aproximativ 40 de ani vindea legume și zarzavaturi la o tarabă improvizată pe un trotuar din Ploiești, în cartierul Malul Roșu. Pentru că nu le-a putut prezenta polițiștilor documentele necesare comercianților, ofițerii au încătușat-o și au dus-o la secție.

Femeia nu a reacționat prea bine când i s-a spus că va fi dusă la secția de poliție și a început să se certe cu oamenii legii, reproșându-le că nu este singura care își vinde astfel marfa.

Trecătorii au filmat intervenția polițiștilor, care sunt acum cercetați pentru purtare abuzivă. Femeia a fost amendată cu 1.500 de lei pentru comerț ilicit, precum și pentru tulburarea liniștii publice.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, conducerea Inspectoratului a dispus o anchetă atât cu privire la organizarea acţiunii poliţiştilor, cât şi cu privire intervenţia lor”, a declarat Raluca Breazeanu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri