VIDEO. Un bărbat a încercat să plătească cu o bancnotă de 500 de lei trasă la xerox într-un magazin din Galați. Ce s-a întâmplat

Data actualizării: Data publicării:
Un bărbat a încercat să plătească cu o bancnotă de 500 de lei trasă la xerox într-un magazin din Galați
Un bărbat a încercat să plătească cu o bancnotă de 500 de lei trasă la xerox într-un magazin din Galați. Foto: Captură video

Un bărbat a încercat să plătească un pachet de țigări cu o bancnotă falsă într-un magazin din Galați. Bancnota trasă la xerox a fost refuzată de vânzătoarea care a anunțat Poliția. Incidentul s-a produs luni, într-un magazin din orașul Galați.

Cumpărătorul cere un pachet de țigări și apoi începe să vorbească la telefon. Vânzătoarea observă că bancnota de 500 de lei este falsă și îl ia la întrebări pe bărbatul din fața ei.

„Ce ban e ăsta, tu ai venit să-ți bați joc de mine? Vrei să chem Poliția acum? Nu-ți dau nimic”, spune vânzătoarea, în timp ce cumpărătorul încearcă să-și recupereze bancnota.

Bărbatul renunță și dispare din magazin lăsând bancnota vânzătoarei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Îți bați joc, crezi că dacă ai telefonul acela la ureche impresionezi?”, mai spune femeia.

Polițiștii au văzut imaginile înregistrate de camera de supraveghere din magazin și au început o anchetă, scrie Mediafax.

„În urma apariției în spațiul public, pe un site de socializare, a unei filmări din care reiese că un bărbat ar fi încercat să achiziționeze bunuri, dintr-un magazin, folosind o bancnotă falsă, la data de 28 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați s-au autosesizat pentru comiterea infracțiunilor de fals de monedă și punerea în circulație de valori falsificate, urmând a fi efectuate toate activitățile care se impun în această cauză”, au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri