VIDEO. Taximetrist, spulberat de o mașină pe trotuar. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Data actualizării: Data publicării:
accident

Poliţia din Brăila e în alertă după un şofer care a lovit un om şi apoi a fugit de la locul accidentului. S-a întâmplat luni noapte, pe o stradă din centrul oraşului.

ACTUALIZARE: Şoferul care a intrat cu maşina pe trotuar, marţi dimineaţa, şi a rănit grav un tânăr, apoi a fugit de la locul accidentului, s-a prezentat la Poliţie, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan. 

"A fost identificat şoferul autoturismului implicat în accidentul din această dimineaţă (marţi - n.r.), de pe raza municipiului Brăila. Acesta s-a prezentat la sediul Poliţiei. Este vorba despre bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Gropeni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,04 mg/l şi a fost condus la spital în vederea recoltării unor probe de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei", a declarat Laura Belciugan. 


 Şoferul a spulberat un taximetrist aflat pe trotuar şi s-a oprit cu maşina în stâlpii de metal ai unei staţii de autobuz. Şi el şi pasagerul său au fugit de la locul accidentului fără să le pese de starea victimei, care zăcea pe asfalt într-o baltă de sânge. Tânărul de 28 de ani a fost dus la Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului şi îi caută pe cei doi oameni din maşină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri