VIDEO. Un tren Regio a deraiat în Bistriţa-Năsăud

Data actualizării: Data publicării:
tren

Un tren Regio a deraiat vineri seară în Bistriţa-Năsăud, în apropiere de Gara Coşbuc. Niciun călător nu a fost rănit în urma incidentului. 

CFR a anunțat că traficul feroviar este închis la această oră între staţiile Coșbuc și Telciu, după ce un vagon din compunerea trenului R 4136, care circulă în relația Sighetu Marmației – Dej Călători, a deraiat de la un boghiu la intrare în staţia Coșbuc, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Niciun călător nu a fost rănit, toți cei 20 de pasageri vor fi preluați cu un microbuz până în stațiile Beclean pe Someș și Dej Călători, de unde își vor continua călătoria cu alte trenuri care circulă pe traseu comun.

Adrian Vlaicu, purtător de cuvânt CFR Călători: "Deocamdată, din primele informații, s-a produs deraierea unui vagon al trenului regio. Nu au fost afectați călătorii. Aceștia au fost mutați în celelalte vagoane ale trenului."

La fața locului se va interveni cu un tren de ajutor cu vinciuri hidraulice, pentru repunerea pe şină a boghiului, urmând ca apoi personalul feroviar să verifice starea liniei şi să intervină pentru eventuale remedieri din punct de vedere tehnic, proceduri necesare pentru redeschiderea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri