VIDEO | Vântul puternic a reaprins incendiul de la groapa de gunoi din Arad

Data actualizării: Data publicării:
incendiu arad
Vântul puternic a reaprins incendiul de la groapa de gunoi din Arad. Foto: Captură video

Incendiul izbucnit sâmbătă seara la groapa de gunoi din Arad s-a reaprins duminică din cauza vântului care bate cu putere în zonă, potrivit Mediafax. Deși pompierii anunțaseră în această dimineață că focul a fost stins în totalitate și nu mai exista pericol de extindere, se pare că rămăseseră aprinse câteva focare.

Potrivit ISU Arad, din cauza vântului puternic si a posibilității de extindere din nou a incendiului de la groapa de gunoi, forțele de intervenție au fost suplimentate.

În sprijin au fost aduse o autospeciala de 9.000 de litri de la Detașamentul Ineu, una de 3.000 de litri de la SVSU Șofronea, una de 3.000 de litri de la SVSU Zădăreni, o cisternă de transport apă de 5.000 litri de la Curtici și două cisterne de transport apă de la firma de curățenie a orașului.

În acest moment acționează șase autospeciale de stingere , trei cisterne, mai multe utilaje, precum și 15 pompieri și 20 de voluntari pentru a stinge incendiul de la groapa de gunoi.

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seara, la groapa de gunoi din Arad. Duminică dimineața, acesta părea să fie stins, însă mai erau focare, astfel că rămăseseră echipaje să supravegheze zona.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri