VIDEO. Viorica Dăncilă huiduită la Focşani. Reacţia premierului

Data publicării:
viorica dancila

Zi aglomerată pentru premierul Viorica Dăncilă. După ce a votat în Capitală, a plecat la Focşani, unde a participat la Festivalul Vinului. Şefa Guvernului a avut parte de laude şi flori, dar şi de huiduieli şi întrebări incomode. A gustat din vinuri şi din bucatele tradiţionale româneşti şi a admirat meşteşugurile şi straiele populare.

Viorica Dăncilă a fost printre primii politicieni care au votat. Înainte de ora 9:00, a mers alături de soţul ei la secţia de la Liceul Jean Monnet din Capitală.

Viorica Dăncilă: „Această consultare e expresia democraţiei şi cred că fiecare dintre noi are dreptul să ne exprimăm într-un fel sau altul”.

După vot, premierul plecat spre Focşani, ca să participe la un festival al vinului. A fost întâmpinată de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, dar şi de un grup de contestatari:

„Modificaţi Constituţia ca să vă apăraţi, hoţilor !

Hoţii, hoţii, uite hoţii!”

Viorica Dăncilă a primit şi laude: „Multă sănătate, doamnă prim-ministru!”

Viorica Dăncilă: Vă pup

Bărbat: felicitări! Ne-am bucurat când am văzut la televiziune apariţia de la Bruxelles.

Viorica Dăncilă: Multumesc mult de tot. Trebuie să ne susţinem ţara.

Bărbat: Exact!

Şeful Guvernului a trebuit să explice de, pe când era europarlamentar, a votat în favoarea unui raport ce prevedea inclusiv căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

Viorica Dăncilă: „Acolo se stipula faptul că îndemnăm instituţiile să se gândească legat de căsătoriile între persoanele de acelaşi sex”.

N-a fost singura întrebare incomodă pentru premier.

Reporter: Dumneavoastră cum vă simţiţi ştiind că aproape la fiecare ieşire publică faceţi cel puţin o gafă în limba română?.

V. Dăncila: Credeţi-mă, ştiu că acest lucru îl vânaţi, dar e o zi atât de frumoasă.

Şefa Guvernului a lăudat vinurile româneşti şi le-a promis producătorilor o lege care să-i ajute să vândă mai mult în străinătate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri