Vremea de 1 Decembrie. Prognoză specială pentru București de Ziua Națională

Data publicării:
ZIUA NATIONALA A ROMANIEI 2010 - BUCURESTI
Parada Militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Bucuresti, miercuri, 1 decembrie 2010. ANDREI ALEX MOISE / MEDIAFAX FOTO

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a lansat o prognoză specială pentru 1 decembrie, Ziua Națională, valabilă în București și municipiul Alba Iulia.

Astfel, în intervalul 1 decembrie ora 8:00 - 2 decembrie ora 8:00, în București vor fi precicipații mixte: ploaie și temporar lapoviță și ninsoare. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în timpul zilei, când va atinge viteze de 40-50 km/oră. Temperatura nu va avea fluctuații mari în decursul intervalului, maxima se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar minima va fi de 0-1 grad.

În același interval, în municipiul Alba Iulia pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros, iar dimineața vor fi și condiții de ceață. Seara și noaptea cerul va deveni noros și se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temparatura maximă va fi de 5-6 grade, iar cea minimă de 1-2 grade.

ANM va actualiza informațiile în funcție de intensitatea și evoluția fenomenelor meteorologice.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri