Wizz Air face angajări la București. Cât câștigă, în medie, însoțitorii de zbor ai companiei

Data publicării:
avion al companiei wizz air
Wizz Air a vândut mai multe bilete decât locuri pentru un zbor Oslo-București Foto: Shutterstock

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est lansează cea mai mare campanie de recrutare din istoria sa, cu oportunităţi disponibile de-a lungul reţelei sale extinse, inclusiv la București.

wizzair
Foto: Shutterstock

După 13 ani de consolidare a poziţiei de lider pe piaţa din Europa Centrală şi de Est, WIZZ va crea aproape 1.300 de locuri de muncă noi, directe, în anul ce urmează, cu 21 de aeronave de generaţie nouă Airbus A320 şi Airbus A321 ce se vor alătura flotei până la finalul anului 2018 și se vor adăuga celor 11 aeronave livrate deja în 2017. Astfel, echipa WIZZ va număra mai mult de 4.500 de persoane până la finalul anului 2018.

400 de noi sesiuni de recrutări, atât pentru piloţi, cât şi pentru echipaje de zbor, vor fi organizate începând de acum şi până la finalul anului viitor, în mai mult de 25 de ţări de-a lungul Europei şi nu numai, cu scopul de a atrage oameni ambiţioşi, plini de entuziasm, pasionaţi de aviaţie care să se alăture echipei de profesionişti WIZZ.

Prin campania #IamWIZZcrew, WIZZ facilitează oricărei persoane interesate să dezvolte o carieră în cadrul companiei să descopere şi mai multe informaţii despre WIZZ, dar şi sfaturi şi sugestii de la angajaţi pentru cei care îşi doresc să se alăture echipei fie ca piloți, fie ca însoţitori de zbor.

Alături de pachetele de compensaţii şi beneficii atractive, Wizz Air oferă opţiunea de pachete personalizate de lucru pentru piloţii săi: copiloţii şi piloţii pot călători uşor spre casă folosind vasta reţea WIZZ formată din peste 550 de rute şi se pot stabili în oricare dintre cele 28 de baze, din 15 ţări, de-a lungul Europei.

Cei care aplică cu succes la Wizz Air pentru echipaj de bord, primesc instruire completă, uniforme fără costuri şi oportunitatea de a lucra în oraşul lor natal pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa şi, desigur, pot profita de avantajele primite de angajaţi de a călători în întreaga reţea WIZZ din Europa şi din afara sa.

Sesiunile de recrutare de la București vor avea loc pe 3 și 24 octombrie, iar cei care doresc să aplice pot găsi mai multe detalii aici.

Cât câștigă un însoțitor de zbor la Wizz Air?

Anul trecut, când compania aeriană a recrutat personal, salariul de bază pentru însoțitorii de zbor era de 1000-1200 RON, la care se adaugă diurna de 40 euro/ziua de zbor – o medie lunară de 12-14 zile de zbor (pentru cei nou angajați, în primele 9 luni de zbor, diurna este de 30 euro/ziua de zbor)

Orele de zbor nu sunt plătite, însă sunt remunerate sectoarele suplimentare (când depășești 2 sectoare de zbor într-o zi, urmatoarele 2 zboruri efectuate în aceeași zi sunt plătite suplimentar celor 40 euro/zi). Sectorul scurt de zbor – 37 RON, sectorul lung de zbor – 42 RON.

Comision: 10% din vânzările de pe zboruri (în funcție de câte zboruri ai și ce vânzări realizezi, comisionul poate varia între 150-350 euro)

Asigurare medicala si de viata: DA

Cazare: NU

Bilete la preturi preferentiale: DA

Uniforma gratuita: DA

Concediu de odihna: DA

Actualii însoțitori de bord câștigă, în medie, suma de 1000 de euro. Cele mai bune luni de zbor (în care se zboară mai multe zile pe lună și comisioanele din vanzari sunt mult mai mari) sunt lunile de vara (iunie – august) și luna decembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri