Zeci de blocuri din sectorul 6 rămân fără apă caldă două săptămâni, din cauza unor lucrări

Data actualizării: Data publicării:
robinet de duș
Foto: Getty Images

Aproximativ 50 de blocuri din cartierul bucureștean Drumul Taberei, zona străzii Valea Ialomiței, vor rămâne fără apă caldă două săptămâni. Începând de luni, 9 august și până marți, 29 august, în zonă vor avea loc lucrări de înlocuire a conductei pe Magistrala 1 VEST, a anunțat, vineri, Termoenergetica.

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă, vineri, că începând cu data de 09 august 2021, ora 10.00, se vor desfăşura lucrări de înlocuire a aproximativ 40 de metri de conductă cu diametrul DN 1000, armături de diverse dimensiuni şi a patru compensatori (DN 1000) pe Magistrala 1 VEST, din sectorul 6 al Capitalei”, a transmis Termoenergetica, într-un comunicat.

Compania a precizat că lucrările vor fi efectuate în zona străzii Valea Ialomiţei din sectorul 6, iar lucrarea are ca scop pregătirea pentru iarnă a furnizării de căldură în cartierul Drumul Taberei.

„Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 50 de blocuri va fi sistată până marţi, 24 august 2021, ora 24:00. Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în cartierul Drumul Taberei, în viitorul sezon de încălzire”, a transmis compania.

„Este important de subliniat că, prin poziţia pe care o are această porţiune de magistrală, lucrările nu pot fi executate decât în perioada de revizie a CET Vest”, a mai precizat Termoenergetica.

Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri